BESTÄLL ETT PRODUKTPROV

Beställ färgprover och gör det enklare att välja rätt parkett

Vi rekommenderar att du beställer prover när du ska välja mellan olika färger och träslag. Vi levererar snabbt och enkelt!

På bilden visas endast en liten del av golvet. På grund av skillnader i färginställning på olika skärmar motsvarar bilderna inte produktens verkliga färg helt och hållet. Trä är ett naturligt material, så nyanserna och ådrornas mönster varierar ständigt. Det bästa sättet att se hur golvfärgen verkligen ser ut är att titta på en parkett som täcker en stor yta.

Även om små färgprover inte kan ge en fullständig uppfattning om hur golvet kommer att se ut när det är klart är de till stor hjälp när du ska välja rätt nyans till ditt hem. Vi rekommenderar att du tittar på proverna på plats under de ljusförhållanden som råder där golvet ska installeras. Det är enklare att uppfatta skillnader mellan nyanserna när du har något att jämföra dem med.

Därför kan det vara en bra idé att beställa minst två olika prover och jämföra dem med varandra. På så sätt blir det lättare att urskilja om ett av dem t.ex. har en rödare ton än det andra. Trämaterialet får olika typer av glans beroende på vaxning och oljning. Ett prov bidrar till en bättre förståelse för hur ytbehandlingen ser ut och känns. Då proverna kommer direkt från våra parkettbrädor har du möjlighet att se vilken hög kvalitet våra parkettgolv håller. Du kan testa hur våra klickgolv fungerar med enbart två prover.

Beställ prover och få dem hemskickade för endast 1,90 euro per prov!

Alla prover skickas i kuvert som får plats i brevlådan. Proverna skickas hem till dig. Fraktkostnaden är 9,90 euro. Det får plats fyra prover i ett kuvert, vilket innebär att max fyra prover kan fraktas för 9,90 euro.

Jobbar du professionellt med inredning? Genom att registrera dig i vår provbutik kan vi ge dig ännu bättre service. Du kan fylla i registreringsformuläret genom att klicka på kundvagnssymbolen.

Klicka på Beställ ett produktprov och börja handla.

Instruktioner för återvinning av beställda prover

Du kan återvinna färgproverna på det sätt som passar dig bäst:

  1. Ta med proverna till närmaste Timberwise-återförsäljare (du hittar en lista med återförsäljare här)
  2. Om materialen i proverna är säkra för inomhusluft kan du helt enkelt återvinna proverna genom att elda upp dem i en öppen spis, eller varför inte i bastun.
  3. Du kan ta med proverna till en sopstation för byggavfall.
  4. Små kvantiteter kan sorteras som energiavfall eller blandat avfall.