HOITOSETTI

Öljyvahatun lattian hoitosetti

Öljyvahatuille lattioille on tilattavissa myös erillinen hoitosetti, joka sisältää lattiasi sävyn mukaisen korjausöljyvahan, kirkkaan pintaöljyvahan, öljyvahatuille lattioille suositeltavan Wisch Fix-pesuaineen sekä hoito- ja puhdistusvahan kätevänä sprayversiona.

Useimmille tuotteillemme löytyy valmiit sävyt Osmo Color:n perusvärikartasta jälleenmyyjiltä. Timberwisen erikoissävyille voit tilata jälleenmyyjäsi kautta Timberwisen hoitosettiin oman hoitoöljyn. Lakatuille lattioillemme käyvät kaikki yleiset lakattujen lattioiden hoito- ja huoltoaineet.

Suositushinta hoitosetille 94,00 €/setti (sis. alv 24 % ja toimituksen) ja värilliselle korjausöljylle ja TopOilille 53,50 €/setti (sis. alv 24 % ja toimituksen).

Osmo Colorin hoitotuotteet ostettavissa Timberwisen Twise Shopissa täällä.

Timberwise-lankkuparketti-wooden floor-parketti-parquet-purkit_rgb
Kun käytät öljyvahatulle lattialle valmistettuja hoitoaineita lattiasi pysyy kauniina vuodesta toiseen. Hoito- ja korjausohjeita Timberwisen tuotteille löydät sivuiltamme täältä. Lisätietoa öljyvahattujen lattioiden huoltamisesta ja käsittelemisestä yleisesti löydät Osmo colorin sivuilta tästä >