NORDIC

Uutuustuotteet Caramel ja Ruutu

Timberwisen lattiamalliston uutuuksina uusi herkullinen Caramel-sävy ja hienostunut ja klassinen Ruutu-designparketti.

Caramel on herkullisen lämpimän ruskea sävy, joka sopii moniin sisustuksiin ja tekee tilasta kodikkaan. Caramel-sävyn saa tammelle harjatulla pinnalla öljyvahattuna tai mattalakattuna. Sen saa myös kaikissa tammen lajitelmissa: Select, Classic ja Vintage.

Katso lisää täältä.

Timberwise tuo klassisen ja hienostuneen parkettimallin nyt helpommin ja nopeammin asennettavana. Ruutu-designparketti toimitetaan parkettilaattoina, jotka ovat kooltaan 600 x 600 mm. Laatoissa on pontit ja levyt asennetaan aina alustaan liimattuna. Asennus vain Timberwisen tehdasasennuksena. Ruutu-designparkettimalli on saatavana kaikille puulajeillemme: tammi, saarni ja lehtikuusi.

Katso lisää täältä.

 

Kuvat: Mikko Ryhänen
Stailaus: Susanna Vento

Suositeltu
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
  • Pinterest
Jaa
Kategorioissa