Timberwise Tuusulan asuntomessuilla – Hyödynnä huikeat messuedut

Timberwise on mukana näyttävästi tämän vuoden asuntomessukohteissa Tuusulassa – Kymmenen upeaa kohdetta odottaa messuvierailijoita!

Tammi Vintage 185 mm, Snöhetta, harjattu öljyvahattu

Kesän isoin rakentamisen ja sisustamisen tapahtuma on täällä! Asuntomessujen portit aukesivat poikkeusjärjestelyin tänään 3.8.2020 ja ovat auki koko elokuun ajan kulttuurihistorialtaan rikkaassa Tuusulassa. Poikkeusajoista johtuen Timberwisella ei ole tänä vuonna messuilla omaa osastoa, mutta lattiamme ovat mukana messutaloissa sitäkin näyttävämmin: Timberwisen lattioita on  yhteensä 11 kohteessa, joista 10 kohdetta on auki yleisölle! Tuusulan Asuntomessukohteissa on kattavasti esillä sekä lankkuparketteja että designlattioita. Löydät kaikki lattiakohteet sekä tuotetiedot täältä.

Messutarjous

Asuntomessujen kunniaksi Timberwisella on valtakunnallinen asuntomessutarjous, joka on voimassa 3.8.2020 alkaen aina 30.9.2020 asti. Tarjous koskee kaikkia Timberwisen lattiatuotteita sekä oheistuotteita, joihin kuuluvat jalkalistat, porrasnokat ja t-listat. Kaikki nämä tuotteet nyt -20 % alennuksella Timberwisen suositushinnasta. Alennuksen voi lunastaa kaikilta Timberwisen jälleenmyyjiltä ympäri Suomen.

Tarjous koskee uusia parkettitilauksia ja on voimassa 3.8.-30.9.2020. Tuotteiden toimitus 30.6.2021 mennessä. Toivotamme kaikki tervetulleeksi Tuusulaan ja tutustumaan kotimaisiin parkettilattioihin aidossa ympäristössä! Muistattehan varata liput Asuntomessuille poikkeuksellisesti etukäteen netissä.

Tilaa ilmaiset sävymallit

Hyödynnä messutarjouksen lisäksi ilmaiskoodi Timberwisen mallipalakauppaan. Tilaamalla sävymallit kotiisi pääset vertailemaan eri sävyjä keskenään sekä tarkastelemaan mallipaloja juuri siinä ympäristössä ja valaistuksessa, johon lattiaa ollaan asentamassa. Koodilla TWKOTI saat tilattua mallipalat veloituksetta elokuun loppuun asti. Kauppaan pääset täältä.

 

 

Suositeltu
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
  • Pinterest
Jaa
Kategorioissa