Timberwise tiedottaa – toiminnan jatkuminen ja COVID-19 virus

Timberwise haluaa tiedottaa asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan toimintansa jatkumisesta myös COVID-19 viruksen aiheuttamana poikkeuksellisena ajanjaksona. 

Timberwise pystyy jatkamaan toimintaansa huomioiden COVID-19 viruksen vaatimat toimenpiteet sekä turvaten henkilöstönsä terveyden noudattamalla viranomaisten antamia ohjeistuksia ja sääntöjä.

Olemme jo ennakoivasti huomioineet mahdolliset muutokset raaka-ainehankinnassamme ja kasvattaneet varastojamme niin, että pystymme jatkamaan tuotantoamme ja pitämään normaalin 3-4 viikon toimitusajat tuotteillemme jatkossakin. Otamme tilanteen vakavasti ja seuraamme koko ajan muuttuvaa tilannetta sekä valtiovallan määräämiä säännöksiä, sekä toimimme niiden mukaan noudattaen vastuullisuutta ja varmistaen henkilöstömme terveyden ja hyvinvoinnin.

Tuotannossa henkilökuntamme on automaattisesti turvallisella etäisyydellä toisistaan ja olemme porrastaneet tauot niin, ettei taukotiloissa ole liian montaa yhtäaikaista henkilöä. Korostettua käsi- ja yskimishygieniaa ja pintojen puhdistamista on painotettu, ja henkilöstöllämme on normaalistikin työkäsineet käsissään. Toimihenkilömme palvelevat pääsääntöisesti etänä ja ovat vain sähköpostin ja puhelinsoiton päässä, kuten aiemminkin. Varastomme ja lähettämömme pysyvät toiminnassa ja saavat tuotteita matkaan normaalisti.

Voidaksemme jatkaa toimintaamme ja pitääksemme yllä suomalaista teollisuutta tänä poikkeuksellisena aikana, tarvitsemme myös apua väestöltä tilausten muodossa. Sillä ilman tilauksiahan koneetkin seisahtuvat, eikä tehtaiden sulkeminen ja uudelleen käynnistäminen ole yksinkertainen tai nopea prosessi.

Mikäli kodin kunnostaminen ja sisustaminen tulee tämän poikkeuksellisen ajan myötä mahdolliseksi tai ajankohtaiseksi, me Timberwisellä toimitamme teille kotimaiset ja kokonaan Suomessa valmistetut laadukkaat lattiamateriaalit.

Esittelemme nyt aiemman mallistomme lisäksi teille uutuustuotteen, poikkeuksellisesti myös asennuspalvelun designparketeillemme, sekä ohjeet parketin valintaan kotisohvalta käsin.

UUTUUS – Nyt myös Timberwisen valikoimassa kapea Kalanruoto ja Chevron!

Tuotevalikoimamme on kasvanut kysytyllä kapealla kalanruodolla ja chevronilla. Tuotteiden mitat ovat:

  • Kalanruoto 14,5 x 110 x 660 mm, saatavana myös 550 mm pituudella
  • Chevron 14,5 x 110 x 520 mm (45° ja 60°) ja 14,5 x 110 x 660 mm (30°)

Saatavissa lähes kaikilla Timberwisen sävyillä ja tuoterakenteensa ansiosta yhdistettävissä myös Timberwisen perustuotteisiin, katso lisätietoja kalanruodosta täältä ja chevronista täältä.

DESIGNLATTIAT ASENNETTUNA – Poikkeuksellisena aikana tarjoamme poikkeuksellisesti apua myös asennukseen.

Pystymme nyt tarjoamaan Designlattiamme asennettuna. Pyydä jälleenmyyjältäsi tarjous esim. uudesta kapeasta kalanruodosta tai chevronista asennettuna. Palvelu voimassa toistaiseksi.

JÄLLEENMYYJÄMME PALVELEVAT MYÖS VERKOSSA TAI ETÄNÄ – Katso täältä yhteystiedot!

Suurin osa jälleenmyyjistämme pystyy palvelemaan asiakkaitaan nyt myös verkkokaupassa tai sähköpostitse ja puhelimitse, mikäli myymälässä käynti ei ole mahdollista. Lähetämme tuotteemme suoraan kotiovelle ilman erillistä rahtimaksua, sillä hintamme sisältää aina rahdin perille toimitettuna (ei koske pien- tai lisätoimituksia), ja mallipalapalvelumme avulla saat värimallit kotiisi. Löydät lähimmän jälleenmyyjäsi yhteystiedot täältä.

Timberwise parketti puulattia wooden floor parquet Tammi Oak Eben_vaaka1

NÄIN TUTUSTUT JA TILAAT LATTIAMME KOTISOHVALTASI – Parketinvalinnan ABC – lyhyt oppimäärä

A. Tutustu nettisivuillamme www.timberwise.fi laajaan tuotevalikoimaamme ja kiinnitä huomiota varsinkin seuraaviin asioihin

  1. eri puulajit ja niiden ominaisuudet – materiaalin kulutuskestävyys sekä lajitelmat eli oksaisuudet, mieti mikä sopii parhaiten omaan käyttöön ja mieltymyksiin
  2. pintakäsittelyt – harjattu vai hiottu pinnan työstö ja öljyvahattu vai lakattu pintakäsittely, kaikissa käsittelyissä omat puolensa
  3. sävyvalikoima – Tuotteet sivulla löydät valikoimastamme yli 70 eri sävyä

B. Tilaa itsellesi sävymalli mallipalakaupastamme suoraan kotiisi, jotta voit tutustua eri sävyihin oikeassa valaistuksessa, sillä kuvat ovat aina vain viitteellisiä. Mallipalakauppaamme pääset tästä.

C. Tuote- ja sävyvalinnan tehtyäsi katso sivuiltamme lähimmän jälleenmyyjäsi yhteystiedot tai verkkokauppa ja tilaa tuote toimitettavaksi suoraan asennuskohteeseen.

 

Suositeltu
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
  • Pinterest
Jaa
Kategorioissa