Helsinki Design Week 2019

Erottajalla järjestetty Helsinki Design Weekin DesignPartners19 näyttely kokosi eri alojen osaajia ja tarjosi kävijöille monipuolisen katsauksen kotimaiseen muotoiluun 5 kerroksessa.

Timberwisen näyttelyn teemana oli Puun jatkot Palazzossa. Timberwisen tulevaisuus on parketissa ja sen hienostuneessa jatkojalostuksessa. Näyttelyllä haluttiin tuoda esiin parketin jatkojalostamista ajattomiin ja kestävän kehityksen hengessä luotuihin huonekaluihin. Helsinki Design Weekin ajaksi Brändijohtaja Laura Lankinen siirsi työpisteensä Loimaan maalaismaisemista Erottajalle ja Helsinki Design Week vieraiden oli mahdollista päästä uusrenessanssi palatsiin tutustumaan Twise-kalusteisiin.

Twise-tuotesarjan tavoitteena on tuotannosta tai asennuksesta ylijäävän parketin tehokas hyödyntäminen. Erottajalla oli esillä Timberwisen omaa inhouse-suunnittelua sekä Harri Koskisen ja Ville Kokkosen suunnittelemat Twise-tuotteet.

Anna-Kaisa Melvaksen suunnittelema näyttely oli onnistunut kuvauksellisen kaunis kokonaisuus, joka sai näkyvyyttä eri medioissa. Timberwise haluaakin kiittää kaikkia, jotka vierailivat tilassa!

Tässä tunnelmia Helsinki Design Weekiltä kuvien muodossa:

 

Kuvat: Timberwise & Anna-Kaisa Melvas

Suositeltu
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
  • Pinterest
Jaa
Kategorioissa