NORDIC

Timberwisen juhlavuosi huipentuu syksyn tapahtumiin!

 

Puun jatkot Palazzossa

 

Timberwise osallistuu juhlavuotensa kunniaksi Helsinki Design Weekin DesignPartners19 näyttelyyn. Timberwisen tulevaisuus on parketissa ja sen hienostuneessa jatkojalostuksessa. Lopputuloksena on syntynyt ajatonta muotoilua kestävän kehityksen hengessä. Helsinki Design Weekin ajaksi Brändijohtaja Laura Lankinen siirtää työpisteensä Loimaan maalaismaisemista Erottajalle. Tule katsomaan uusrenessanssi palatsiin kalusteita, joissa puulle ja tilalle on luotu tyylikkäät jatkot. Helsinki Design Week, DesignPartners19, Erottajankatu 2, Helsinki, 5 – 15.9.2019.

 

Habitaressa esillä uutta ja yllättävää parketista!

 

Timberwise julkisti keväällä NexTwise-suunnittelukilpailun, jossa se pyysi suunnittelijoita, muotoilijoita ja kädentaitajia ideoimaan, miten ylijääneitä parketinpaloja voisi hyödyntää. Haaste otettiin innolla vastaan ja kilpailuun tuli huikeat yli 140 ehdotusta!

– Kilpailu oli todellinen runsaudensarvi, josta riittää pureskeltavaa pitkäksi aikaa. Kekseliäät ehdotukset osoittivat, että parkettiylijäämälle on todellakin monta uutta, hyvää käyttötapaa. Se vahvisti näkemystämme siitä, ettei palaakaan kotimaisesta laatuparketista kannata heittää hukkaan! sanoo kilpailun yksi tuomareista, Timberwisen brändijohtaja Laura Lankinen.

Muotoilukilpailun kolme voittajaehdotusta julkistetaan Habitare-messuilla. Palkitut ehdotukset ovat esillä Timberwisen osastolla, jossa niitä pääsee katsomaan ja testaamaan messujen aikana.

Tuoteuutuutena Timberwise esittelee messuilla Twise-tuoteperheen uusimman jäsenen: NexTwise kilpailun päätuomarin, muotoilija Tapio Anttilan suunnitteleman sisustuskellosarjan. Siihen kuuluu kuusi leikkisää sisustuskelloa, joiden valmistusmateriaalina on käytetty Timberwisen tuotannon ylijäämäparkettia. Ensimmäinen erä kellosarjasta Tapio Anttilan signeerauksella ja erikoishinnalla on myös myynnissä osastolla.

– Uudenlainen muotoilutehtävä innosti irrottelemaan ja suunnittelemaan hauskoja, leikkisiä esineitä. Koska lähtökohtana oli kaksiulotteinen pinta, halusin rikkoa sitä yllättävillä muodoilla sekä eri puulajien väriyhdistelmillä, kertoo Tapio Anttila.

Tervetuloa inspiroitumaan parketin uusista mahdollisuuksista Habitare-messujen osastolle 6D50!

Lisätietoja:

Laura Lankinen, laura.lankinen@timberwise.fi tai Tiia Patinen, tiia.patinen@timberwise.fi

 

Suositeltu
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
  • Pinterest
Jaa
Kategorioissa