NORDIC

Timberwisen vuosi on yhtä juhlaa!

 Parkettiperhe laajenee – 20-vuotias yritys panostaa uutuuksiin ja tulevaisuudenvisioihin.

Koivu, tammi ja lehtikuusi ovat juhlavuosituotteina kauniimpia kuin koskaan! Kaikki kolme uutuustuotetta ihastuttavat laatulattioiden ystäviä raikkaudellaan ja innovatiivisuudellaan. Mukana on tuttuja lattiamateriaaleja aivan uudenlaisella tvistillä. Koivuparketti tekee näyttävän paluun klassisella ja vivahteikkaalla olemuksellaan, jonka sydän on suomalaisessa kansallismaisemassa. Tammilattia puolestaan saa inspiraationsa vanhoista puunauloista, ja sen vintage-tyyli syntyy hyödyntämällä puumateriaalia kestävällä tavalla, kaikki osat hyödyntäen. Lehtikuusi taas on parkettivalikoiman vakiosuosikkeja, mutta yllättää nyt ylväällä, leveämmällä ulkomuodollaan.

Timberwise on kotimainen perheyritys, joka panostaa laadukkaiden materiaalien lisäksi myös suomalaiseen suunnitteluosaamiseen. Designparkettimme sekä muun muassa muotoilija Harri Koskisen kädenjälkenä syntyneet Twise-tuotteet ovat saaneet Design from Finland -merkin – tästä olemme aivan erityisen ylpeitä. Olemme aina luottaneet siihen, että suomalaisella taidolla, tiedolla sekä designilla pääsee pitkälle. Maailmalle olemme halunneet viedä vain tuotteemme, emme tuotantoamme. Juhlavuoden kruunaakin meille myönnetty Avainlippu-tunnustus: Timberwise on toiminut suomalaisen työn osaajana jo 20 vuotta!

Juhlavuotemme starttitapahtuma Timberwise Showroomilla huhtikuun alussa oli huikea – tunnelma kohosi hetkessä lattiasta kattoon! Kiitos jokaiselle kanssamme kilistelleelle, runsaslukuisuudessanne teitte tapahtumasta mieleenpainuvan.

Aihetta juhlaan ja iloisia tapahtumia riittää vielä pitkin vuotta. Nyt käynnissä olevaan NexTwise-muotoilukilpailuun voi ottaa osaa toukokuun loppuun asti – etsinnässä on uusia luovia visioita jäännösparketin hyötykäyttöön huonekaluista kodin käyttötavaraan. Syyskuun Habitare-messuilla yleisöllä on mahdollisuus nähdä tämän kilpailun kiinnostavimmat tulokset prototyyppeinä. Messuosastollamme julkistamme NexTwise päätuomarina toimivan muotoilija Tapio Anttilan oman Twise-tuotteen. Syksyllä aukeaa myös näiden ekologisten designtuotteiden nettikauppa, josta jokainen voi hankkia oman kekseliään ja käytännöllisen palansa uuden elämän saanutta parkettia. Nähdään Habitaressa!

Juhlavuoden tuotteet

1. Lehtikuusi Natural 270 mm

Lehtikuusi on ollut tuotevalikoimassamme alusta asti, ollen alkuaikojemme ykkösvientituote Alppien alueille, Pohjois-Italiaan, Ranskaan, Itävaltaan ja Etelä-Saksaan. Se oli täten itseoikeutettu valinta juhlavuoden tuotteeksi – etenkin kun se viimeisen vuoden aikana on jälleen kasvattanut suosiotaan kuluttajien ja ammattilaisten keskuudessa. Halusimme kuitenkin tuoda valikoimaan jotakin uutta ja päätimme tuoda juhlavuoden ajaksi portfolioomme myös 270 mm leveän lehtikuusen. Leveä lehtikuusi on äärimmäisen kaunis, ylväs ja näyttävä. Toimitukset kesäkuusta alkaen. Tutustu tuotteeseen lisää täällä.

2. Koivu Natural 185 mm Valkoöljyvahattu

Timberwise Koivu Birch Natural 185 WEB (3)

Olemme kotimainen valmistaja ja käytämme tuotteemme runkona kotimaista koivuvaneria. Meiltä on aikojen saatossa aina säännöllisen epäsäännöllisesti kysytty koivua myös pintamateriaalina, joten päätimme ottaa sen mukaan juhlavuoden valikoimaan edustamaan kaunista, klassista ja perinteistä kotimaista lattiaa. Koivu on pitkään loistanut poissaolollaan lattiavalikoimissa, ja koimme, että nyt on uuden tulemisen aika. Nuorille asiakkaillemme koivu on uusi raikas lattiamateriaali, kun taas kokeneemmalle polvelle se edustaa klassikon paluuta. Samalla haluamme kunnioittaa Suomen kaunista kansallispuuta. Sisustuspuolella etsitään vaihtoehtoja tammelle tyyli- ja saatavuussyistä, joten katsomme myös tulevaisuuteen tuomalla mallistoomme uusia puulajeja. Toimitukset kesäkuusta alkaen. Tutustu tuotteeseen lisää täällä.

3. Tammi Old Vintage 185 mm

Kunnioitamme puuta ja noudatamme ns. head to tail -ajatusmallia, jossa puusta käytetään kaikki osat: myös oksaisimmat ja mahdollisesti jopa haljenneet. Siksi kehitimme Old Vintage -tyylin, joka saa inspiraationsa vanhoista puunauloista. Hyödynnämme pyöreitä oksapaikkoja, jotka markkeeraavat puunauloja lautojen päissä. Oksapaikkoja on perinteisesti käytetty havupuiden oksakohtien paikkaamiseen, mutta nyt tuomme tammilattiaan yhdistelmän vintage-sävyä, modernia twistiä ja rohkean robustia asennetta. Old Vintagen rouheaan tekstuuriin on vaikeaa olla ihastumatta! Voit yhdistää Old Vintage lautoja myös perinteisten Vintage lautojen kanssa, mikäli haluat ”puunauloja” vain osaan lattiasta. Tutustu tuotteeseen lisää täällä.

Tunnelmia median ja ammattilaisten juhlista kuvien muodossa

 

 

Kuvat ja teksti: Timberwise, Ulla-Maija Lähteenmäki, Mikko Ryhänen & Susanna Vento

Suositeltu
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
  • Pinterest
Jaa
Kategorioissa