20 vuotta lattiajuhlaa

Tulevana vuonna juhlitaan! Timberwise täyttää 20 vuotta ja se tulee näkymään pitkin vuotta erilaisten tapahtumien muodossa. Juhlavuosi huipentuu syyskuussa järjestettäviin Habitare-messuihin.

Timberwise parketti puulattia wooden floor parquet Tammi Oak Lyngen_vaaka1

Ensi vuonna Timberwisen perustamisesta tulee kuluneeksi 20 vuotta. Vuosiin mahtuu monenlaista haastavistakin hetkistä upeisiin saavutuksiin, mutta tärkein arvolupaus, suomalaisen puunjalostusteollisuuden osaamisen vaalimisen sekä tuotannon säilyttämisen Suomessa, on säilynyt edelleen.

Timberwise on kasvanut yhdeksi isoimmista kotimaisista parkettitehtaista ja yritys saa viedä ylpeästi Suomessa valmistettuja tuotteita ympäri maailmaa. Eikä ihan mitä tahansa, vaan lattioita, jotka kestävät sukupolvelta toiselle. Vuonna 2019 on juhlan aika!

Vuosi käynnistyy paikallismessuilla Tampereella ja Turussa.

  • Asta-messut 1.-3.2.2019, Tammer-Lattioiden kanssa yhteisosastolla A46.
  • Turun Rakenna & Sisusta-messut 8.-10.2.2019, Sarokkaan kanssa yhteisosastolla A35.

Juhlavuoden tapahtumia voi seurata Timberwisen kotisivuilta ja sosiaalisen median kanavista. Juhlavuosi tulee huipentumaan syksyllä järjestettäviin Habitare-messuihin, jossa Timberwise tulee olemaan mukana omalla upealla osastolla.

Suositeltu
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
  • Pinterest
Jaa
Kategorioissa