NORDIC

Uusittu Timberwise Design Projects -sivu on avattu

Uusittu ja odotettu Timberwise Design Projects-sivu on nyt avattu. Sivuilta löydät kaikki Twise designtuotteet entistä kattavammin. 

Timberwisen designtuotevalikoima löytyy nyt viimein yhden sivun alta. Sivustolla on esillä designseinä, -huonekalu ja -lattiamallisto entistä kattavammin. Sivustolle pääset oikeassa yläkulmasta olevasta Timberwise Design Projects- painikkeella tai osoitteesta timberwisedesignprojects.fi

Twise on tuoteperhe, jonka raaka-aineena ovat parketin tuotannossa ja asennuksessa ylijäävät materiaalit. Hyödyntämätön muuttuu hyödylliseksi ja saa uuden elämän kestävinä sekä kekseliäinä huonekaluina ja käyttöesineinä. Tuotteet ovat osoitus Timberwisen uniikista rakenteesta ja huippulaadukasta materiaalista, jotka mahdollistavat parketin hyödyntämisen entistä monipuolisemmin. Ensimmäiset Twise-tuotteet ovat Harri Koskisen ja Ville Kokkosen käsialaa.

Twise-tuotteet ovat tilattavissa suoraan tehtaalta sivulta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta. Osa tuotteista on saatavilla myös rajoitetusti lattiatuotteiden erikoisliikkeistä.

Projektikohteiden osalta voit olla suoraan yhteydessä myös suoraan aluemyyjiimme:

Pohjois- ja Länsi-Suomi Jussi Saarikko, puh. 040 705 1307
Etelä-Suomi Jaakko Mäkitalo, puh. 050 567 0746
Itä-Suomi Matti Kekäläinen, puh. 040 843 9206

Suositeltu
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
  • Pinterest
Jaa
Kategorioissa