NORDIC

Uutuustuotteet Biscuit Grey ja Chevron

Timberwisen lattiamallisto on täydentynyt uutuussävyllä Biscuit Grey sekä uudella designparketilla Chevronilla. Molemmat uutuustuotteet olivat esillä Timberwisen osastolla Porin Asuntomessuilla ja saivat erittäin positiivista palautetta messuvierailta.

Biscuit Grey on vaaleanruskea sävy jossa on häivähdys pehmeän harmaata. Sävynä se on erinomainen vaihtoehto niille, jotka eivät ole vielä valmiita tummemman ruskeisiin sävyihin sekä niille jotka etsivät mahdollisimman “pöly-ystävällistä” lattiaa. Biscuit Grey sävyn saa tammelle harjatulla pinnalla sekä öljyvahattuna tai mattalakattuna. Sen saa myös kaikissa tammen lajitelmissa; Select, Classic, Rustic ja Vintage.

Katso lisää täältä.

Chevron design parketti tuli kesällä 2018 uutena tuotteena valikoimaamme kalanruotoparkettimme rinnalle. Chevron kuviossa laudan kärkikuvio kohtaa 45 asteen kulmassa ja muistuttaa V-kirjainta ja nuolenkärkeä. Chevron tuote toimitetaan yksittäisinä lautoina, kaksikätisenä, ja kuvio muodostuu asentamalla, kuten kalanruotoparketissammekin.

Katso lisää täältä.

Sekä Chevron että Herringbone (kalanruoto) tuotteemme asennetaan samalla tavalla ja ovat saatavissa vain perinteisellä liimapontilla. Suosittelemme asennukseen aina ammattiasentajaa sekä alustaan liimausta. Chevron malli on saatavana kaikille puulajeillemme; tammi, saarni ja lehtikuusi, sekä kaikissa sävyissä, lajitelmissa ja pintakäsittelyissä.

 

Kuvat: Paula Osenius

Suositeltu
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
  • Pinterest
Jaa
Kategorioissa