Habitare 2018

Timberwise oli mukana Habitaressa kymmenellä osastolla, joissa esillä olivat niin lattia- kuin seinätuotteetkin sekä Mirror Linen kanssa yhteistyössä valmistettu ladon ovi.

Tämän vuoden Habitare oli kokonaisuudessaan upea ja monipuolinen katsaus sisustus- huonekalu- ja designtrendeihin. Timberwisen tuotteet edustivat kymmenellä osastolla A-lehdet/ Honka, Innolux Oy, Familon Oy, Bo LKV, Taitojärjestö, Signals, Asun-lehti, Lasilinkki, Mirror Line ja Johanna Gullichsen. Tämä vuosi oli oman osaston välivuosi ja ensi vuonna Timberwise edustaa Habitaressa upeasti 20-vuotisen juhlavuoden kunniaksi. Nähdään silloin!

Parhaan messuosaston kunniamaininta

Sisustustoimittajat ry valitsi messujen parhaat osastot ja kunniamaininnan sai Innoluxin osasto, josta löytyi lattiasta Snöhetta lankkuparketti. Sävy on yksi suosituimmista ja sopi osaston tyyliin täydellisesti. Valinta sai seuraavat perustelut: ”Valaisinten ehdoilla tehty messurakenne ja tunnelmallinen sisustus näyttävät, kuinka valo tuodaan kotiin.”

Lähde: https://messukeskus.com/press-release/habitaren-parhaat-osastot-sisustustoimittajien-valinnat/

Kansainvälinen valinta

Habitaren kansainvälinen ystävä Cara McCarty, joka toimii  Cooper Hewitt Smithsonian Design museon pääkuraattorina, valitsi Habitaren tarjonnasta kiinnostavimmat tuotteet ja ilmiöt. Parhaaksi osastoksi hän valitsi Asunin osaston, jossa oli näyttävästi esillä Timberwisen TXT-seinä, jonka on suunnittelut Ville Kokkonen. McCarty perusteli valintaansa näin: ”Todella kaunis osasto, jossa suomalaisuus on vahvasti esillä. Osasto on erinomainen esimerkki siitä, miten suuri merkitys messuilla on tuotteiden houkuttelevalla asettelulla. Todella kaunis katseltava.”

Lähde: https://messukeskus.com/press-release/kansainvalisen-ystavan-valinnat-habitaresta-3/

Uutuustuotteita ja Ladon Ovi-tuotelanseeraus

Timberwise esitteli messuilla myös kaksi uutta lattiatuotetta tammi Chevronin, joka nähtiin Signalsin osastolla Smoked-sävyssä ja pitkän Viiston, joka oli esillä Bo LKV:n ja Taitojärjestön osastoilla. Messuilla lanseerattiin myös uusi yhteistyö Mirror Linen kanssa. Yhteistyö tuo mahdollisuuden räätälöityihin liukuovimalleihin Timberwisen tuotteilla.

Tässä tunnelmia kuvien muodossa vuoden 2018 Habitaresta:

 

Suositeltu
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
  • Pinterest
Jaa
Kategorioissa