EBEN

Kesän kohokohta on täällä – Asuntomessut Porin Karjarannassa 6.7.-5.8.2018

Porin Asuntomessut starttasivat median ennakkopäivällä 5.7. ja perjantaina 6.7. messut aukesivat yleisölle. 

Timberwise on isosti mukana Porin Asuntomessuilla. Kohteissa on esillä perinteisen lattian lisäksi myös Designseinää sekä Twise parkettipöytä.

Timberwisen lattia on myös suuressa roolissa yhdessä messujen uniikeimmassa kohteessa, Bunkkerissa. Upea entisöintikohde poikkeaa selkeästi perinteisestä messutalosta ja tuo mielenkiintoista vaihtelua uudisrakennuksiin.

Tämän lisäksi Timberwisen löytää koko messujen ajan omalta osastolta NA11, jonka sisustuksen on suunnitellut Susanna Vento. Osastolla on esillä runsas sävyvalikoima, designparketit sekä Twise-huonekalut. Kiinnitä katseesi myös seinään!

#timberwisegoespori

Koko Asuntomessujen ajan Timberwisellä on käynnissä upea Instagram-kuvakilpailu. Kuvaa kohteet, postaa ja tägää ja olet mukana arvonnassa, jossa palkintona Twise Rima- penkki by Ville Kokkonen (palkinnon arvo n. 1500 eur)

 

Alla kuvia osastostamme sekä median ennakkopäivästä 5.7.2018

Kuvat: Timberwise & Susanna Vento

Suositeltu
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
  • Pinterest
Jaa
Kategorioissa