Timberwise on mukana Suomalaisen Työn Liiton Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaan kuuluvassa Tervetuloa meille -tempauksessa, joka järjestetään 9.-15.10.2017. Tavoitteena on avata ovet yrityksiin sekä yhteisöihin ja kertoa suomalaisesta monipuolisesta osaamisesta. Tempaus innostaa suomalaiset yritykset ja yhteisöt viettämään yhdessä Suomen suurimpia yhtäaikaisia avointen ovien päiviä rennon kanssakäymisen merkeissä.

 

 

Timberwise järjestää tapahtumaviikolla tehdaskierroksen torstaina 12.10. klo 12.30 ja klo 14.30. Tehdaskierros tarjoaa mahdollisuuden tutustua parkettien valmistukseen sekä tehtaaseemme. Ilmoitathan osallistumisesi ennakkoon osoitteeseen tiia.patinen@timberwise.fi

Tervetuloa meille -viikon kantavana ajatuksena on tehdä yritykset tutuiksi ja luoda eläväinen tapah­tuma, joka kertoo maastamme löytyvästä osaamisesta. Suomalaisen Työn Liiton tutkimuksen mukaan lähes 90 prosenttia suomalaisista on sitä mieltä, että Suomessa on runsaasti maailmanluokan huippuosaamista, josta ei tiedetä riittävästi.

  • Tutkimuksemme osoitti, että suomalaiset tuntevat heikosti yritysten ja yksittäisten työntekijöiden osaamista ja onnistumisia. Tämän vuoksi halusimme järjestää teemaviikon, jolloin innostamme yritykset ympäri Suomea avaamaan ovensa yleisölle. Toivomme, että tapahtumasta kasvaa jokavuotinen perinne, Suomalaisen Työn Liiton toimitusjohtaja Tero Lausala

Tervetuloa meille -viikon tapahtumakalenterin avulla kuluttajien on mahdollisuus löytää oman alueensa avoimet ovet. Tapahtumakalente­rin osoite on: tervetuloameille.fi

Osallistu keskusteluun somessa: #tervetuloameille

Tutkimustiedot perustuvat Suomalaisen Työn Liiton tilaamaan Made by Finland -kampanjatutkimukseen. Taloustutkimuksen tekemä kyselytutkimus toteutettiin helmikuussa 2017 ja siihen vastasi 2 219 iältään 18–79-vuotiasta suomalaista.

Lisätietoja:

Tiia Patinen, markkinointi- ja viestintäkoordinaattori, Timberwise Oy, p. 040 0240 940, tiia.patinen@timberwise.fi
Reetta Mentu, markkinointipäällikkö, Suomalaisen Työn Liitto, p. 050 561 5030, reetta.mentu@suomalainentyo.fi
Tero Lausala, toimitusjohtaja, Suomalaisen Työn Liitto, p. 050 407 2623, tero.lausala@suomalainentyo.fi

Tervetuloa meille -viikko on Suomalaisen Työn Liiton järjestämä tapahtuma ja osa Suomi 100 -juhlavuoden Made by Finland -kampanjaaSuomalaisen Työn Liitto on asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on edistää suomalaisen työn arvostusta ja menestystä. Liitto hallinnoi suomalaisen työn puolesta toimivia merkkejä.

Suositeltu
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
  • Pinterest
Jaa
Kategorioissa