Timberwiselle viisipäiväiset Habitare-messut olivat lattiajuhlaa. Messujen ensimmäisenä päivänä toimittajille lanseerattiin uutuustuotteet K2 Design Parquet by Harri Koskinen ja Ville Kokkosen suunnittelema designseinä, sekä molempien muotoilijoiden parketista toteutetut kalusteet. Uutuudet herättivät laajaa innostusta ja kiinnostusta myös messuyleisössä.

 

Suomi-lattia

 

Osastomme sininen olohuone oli yksi messujen kuvatuimpia ja sai laajalti huomiota sosiaalisessa mediassa. Eritoten olohuoneen lattia – Suomen satavuotisjuhlan kunniaksi lanseerattu koivuparketti herätti huomiota ja sai ihastusta osakseen. Koivuparketti on liimoja ja pintakäsittelyä myöten kokonaan kotimainen tuote – 100 % suomalainen.

 

Palkittu!

Uutuustuotteemme ”Kolmio”, K2 Design Parquett by Harri Koskinen -mallistosta, palkittiin Toimittajien Tusinassa. Raati kehui lattiamallia oivaltavaksi, ajattomaksi ja moderniksi.

 

Design-uutuudet kiinnostivat messuilla

Messukävijät pääsivät myös ensimmäisten joukossa tutustumaan Harri Koskisen ja Ville Kokkosen kanssa yhteistyössä luotuihin Twise-sarjan huonekaluihin. Valikoimaan kuuluu myös Timberwisen oma inhouse-suunnittelua edustava pöytä. Tuotteet valmistetaan Timberwisen lankkuparketeista.

Lanseeratut tuotteet osoittavat, mihin perinteinen lankkuparketti ainutlaatuisella rakenteella voi taipua ja kuinka esimerkiksi lattia-asennuksista jäävää hukkamateriaalia voidaan hyödyntää uudelleen. Tuotekehitystä jatketaan edelleen ja tulevaisuudessa valikoimaa tullaan lisäämään ja vaihtoehtoja kasvattamaan.

Uutuudet ovat nähtävillä Timberwisen Design Projects-sivustolla osoitteessa http://timberwisedesignprojects.fi/. Tuotteita voit tilata kauttamme ottamalla yhteyttä info@timberwise.fi.

      

Suositeltu
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
  • Pinterest
Jaa
Kategorioissa